3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

18 pozisyona 630 başvuru

Hakkari Devlet Hastanesi'ne alınacak 18 özel güvenlik görevlisi için başvuru sayısı 630'a yükselince, spor salonunda kura çekimi yapıldı.

Anadolu ve Yeni Yıl özel güvenlik şirketleri tarafından alınacak görevliler için rekor düzeyde bir müracaat gerçekleşti. Öğle saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda yapılan kura çekimi sırasında başvuruda bulunanlar büyük bir heyecanla isimlerinin çıkmasını beklediler. Şirket görevlileri ilk olarak başvuruda bulunan kişilerin isimlerini kağıt parçalarına yazarak masa üstüne konulan cam şişeye koydular. Sırasıyla isimleri okunarak cam şişeye konulan kağıtlar daha sonra şirket görevlileri ve bazı vatandaşlar tarafından karıştırıldı. Şirket görevlileri daha sonra kura çekmek üzere 18 vatandaş seçti. Yaklaşık 2 saat süren kura çekiminde hastaneye alınacak 18 güvenlikçinin isimleri açıklandı.

İsimlerinin listede olmadığını iddia eden bazı vatandaşlar ile şirket görevlileri arasında yer yer tartışmalar yaşandı. Şirket görevlileri itirazda bulunan vatandaşları yatıştırmaya çalışarak şeffaf bir kura yaptıklarını, kesinlikle torpil yapmadıklarını belirttiler. Kura çekimine katılan vatandaşlardan bazıları işsizliğin bu kura çekiminde kendini gösterdiğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 16:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?