4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

18 pozisyona 676 başvuru

Hakkari Devlet Hastanesi'ne alınacak 18 özel güvenlik görevlisi için başvuru sayısı 676'ya ulaşınca, yapılacak kur'a çekimi öncesi polis yoğun güvenlik önlemleri alarak binaya giriş yapanları tek tek aramadan geçirdi.

Özel bir güvenlik şirketi tarafından alınacak görevliler için rekor düzeyde bir müracaat gerçekleşti. Önceki gün 400 kişinin başvurduğu güvenlik görevlisi için bugün sayının 676 yükseldiği bildirildi. Başvuru sahipleri, kur'a çekiminin yapılacağı İl Kültür Merkezi sinema salonuna aileleri ile birlikte geldiler. Aşırı kalabalık nedeniyle muhtemel olaylara karşı polis yoğun güvenlik önlemleri alarak salona giriş yapanları tepeden tırnağa kadar aramadan geçirdi. Başvuruda bulunan gençler, Hakkari'de işsizliğin ne denli büyük olduğunun bu olayla kendini gösterdiğini belirterek, torpil iddiaları yaşanmaması için kur'a çekiminin benimsenmesinin kendilerini sevindirdiğini belirttiler.
Kur'a çekimi öncesi 500 kişilik salona binden fazla kişi girince birçok vatandaş ayakta kaldı. Bazı vatandaşlar kalorifer peteklerinin üzerine çıkarak kur'a çekiminin yapılmasını beklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 15:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?