4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

500 haneye müjde!

HAKKARİ'DE 500 HANE KANALİZASYON VE YOLA KAVUŞUYOR

Hakkari Belediye Başkanlığının başlattığı çalışma kapsamında, Berçelan Mahallesi ilk kez kanalizasyon şebekesi ve yola kavuşuyor.

Mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi veren Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürü Adnan Çallı, belediye olarak Berçelan mahallesinde kanalizasyon ve yol açma çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Çallı, ''Bu mahallenin bir bölümü yani Eskiciler semtinde bulunan yaklaşık 500 hanenin kanalizasyon şebekesi yoktu. Başlattığımız çalışmayla birlikte bu 500 haneyi ilk kez kanalizasyon şebekesine kavuşturuyoruz. Yaklaşık 2 kilometrelik alana boru döşüyoruz. Yıllardır kanalizasyon şebekesi olmayan bu mahalle sakinlerini başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte en kısa zamanda kanalizasyon şebekesine kavuşturacağız. Ayrıca yine bu mahallede bulanan Eskiciler semtinden Kahramanlar mevkisine kadar da yol yapıyoruz. Mahalle sakinleri ihtiyaçlarını belirli bir noktaya kadar araçla daha sonra ise kendi imkanlarıyla evlerine ulaştırıyordu. Eskiciler semtinden Kahramanlar mevkisine kadar da ilk kez yol açıyoruz. Stabilize olacak yol çalışmalarımızı da en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Berçelan Mahallesi'nde yapılan yol ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetleyerek görevlilerden bilgi aldı.

HAKKARİ'DE 500 HANE KANALİZASYON VE YOLA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 14:03:04
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 12:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?