4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

6 kilo 255 gram toz esrar

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bilgisayar kasasına gizlenmiş 6 kilo 255 gram toz esrar ele geçirilirken, olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. 

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Biçer Mahallesi'nde ikamet eden İ.Y. isimli şahsın evine S.S. tarafından bilgisayar kasası içinde esrar getirildiği ve buradan Batı illerine sevk edilmek üzere öğrenci olan R.S. isimli şahıs tarafından bir kargo şirketine teslimat yaptırıldığı tespit edildi. Alıcının İstanbul ilinde olduğunun belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendiği belirtildi. 

Açıklamada, "Operasyonda bahse konu kargo şirketinde yapılan aramada, R.S. isimli şahıs tarafından bırakılan 1 adet bilgisayar kasası içerisine gizlenmiş vaziyette 6 paket halinde şeffaf koli bantlarına sarılı toplam 6 kilo 255 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak İ.Y., S.S. ve R.S. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasındaki S.S. isimli şahsın üst aramasında 4 gram eroin maddesi ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan R.S. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde, İ.Y. ve S.S. ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2008 Pazar 17:23:16
Güncelleme :23 Mart 2008 Pazar 18:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?