3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

AK Parti Hakkari Başbakan'ı bekliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Osman Kızılban, çeşitli açılışlarda bulunmak üzere pazar günü kente gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. 

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Kızılban, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Kasım 2008 Pazar günü sabah Van'dan helikopterle Yüksekova ilçesine geleceğini belirtti. 

Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yeni yapılan iki devlet hastanesinin toplu açılışını yapacak olan Erdoğan'ın daha sonra il merkezine hareket edeceğini belirten Kızılban, "Başbakanımız Hakkari'de ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Kongremize katılacak. Daha sonra Hakkari Valiliği'ni ziyaret edecek olan Erdoğan yine helikopterle ilden ayrılarak Van'a hareket edecek, oradan da Ankara'ya geri dönecektir" şeklinde konuştu. 

Hakkari'de gerginliğe neden olunmaması amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi ile ilgili çarşı merkezine herhangi bir afiş asmayacaklarını da belirten Osman Kızılban, "Başbakanımızın gelişi ile ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak herhangi bir gerginlik yaşanmaması adına çarşı merkezi, cadde ve sokaklara afişler asmayacağız. Sadece ilçe kongremizi yapacağımız kapalı spor salonunun girişi ve içerisine afişler asacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 15:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?