4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Akınsoft'un semineri yapıldı

Akınsoft'un Van'da düzenlenen bölge bayii toplantısında, katılımcılara imalat ve üretimde kullanılan ön muhasebe yazılım programı olan 'Wolwok E-Busless' tanıtıldı.


Akınsoft'un Van Bölge Bayi olan Aydınoğlu Bilgisayar tarafından düzenlenen ve Van, Bitlis, Muş, Hakkari, Ağrı ve Iğdır illerindeki bayilerin katıldığı toplantı Akdamar Oteli'nde yapıldı.

Toplantıya katılan bayilere Akınsoft'un Ar-Ge sorumlusu Bayram Savran tarafından ön muhasebe yazılım programı olan 'Wolwok E-Busless' tanıtıldı.

Yazılım programın işlevliği hakkında bilgi veren Savran, aynı anda personel takip, iş başvurusu, iş yerine giriş çıkış raporu, ziyaretçi takibi ve personel kaydı gibi bir çok işlemin bir arada yapma imkanı tanıdığını kaydetti.


Aydınoğlu Bilgisayar Van Bölge Müdürü Dilaver Yaşar ise bayiler arasında motivasyonu arttırmak amacıyla düzenlenen tanıtım seminerinin 2 seansta gerçekleştireceklerini ifade etti. Yaşar, sabah saatlerinde bayilere yönelik düzenlenen tanıtım seminerinin öğlenden sonraki bölümüne ise şirketlerin üst düzey yetkilileri ile muhasebe müdürlerinin davet edildiğini anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2007 Pazar 16:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?