5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Ambulans helikopter hızır gibi

AMBULANS HELİKOPTER HAYAT KURTARDI

Hakkari'de kalp krizi geçiren Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Adil Kanat, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Van'a gönderildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir süre önce Van'a tahsis edilen ambulans helikopter hayat kurtarmaya devam ediyor. Bir ay içinde kalp krizi geçiren dört kişiyi hastaneye ulaştıran ambulans helikopter, bugün de Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Adil Kanat'ın hayatını kurtardı. Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden evli ve dört çocuk babası 50 yaşlarındaki Adil Kanat, önceki gün evinde kalp krizi geçirerek ailesi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Ancak bir süreliğine kalbi duran ve

doktorların başarılı müdahalesi sonucu yeniden hayata dönen Kanat, yoğun bakım ünitesine alındı. Bugün öğle saatlerinde hastanenin yoğun bakımında doktorlar gözetiminde ambulansla alınarak Yeni Mahalle'de bulunan Fatih Kışlası'ndaki helikopter pistine getirildi. Van'a gelen ambulans helikoptere bindirilerek Van Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.

Adil Kanat'ın kardeşi olan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Nedim Kanat ise, kendilerine yardımcı olan Hakkari Valisi Muammer Türker, İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hastane yönetimi ve doktorlara teşekkür etti.

AMBULANS HELİKOPTER HAYAT KURTARDI
AMBULANS HELİKOPTER HAYAT KURTARDI
AMBULANS HELİKOPTER HAYAT KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 15:07:00
Güncelleme :7 Şubat 2010 Pazar 16:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?