3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Arama çalışmaları devam ediyor

Hakkari'de 2 gün önce keklik avına çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan polis memurunu arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü timleri, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Mehmetçikler, Hakkari ve Van Sivil Savunma Müdürlüğü arama ve kurtarma ekipleri ile Avcılar Birliği'nden oluşan gurubun Depin mevkiindeki Sümbül Dağı eteklerinde kaybolan polis memurunu arama çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık 2 günden beridir devam eden arama çalışmalarında, şimdiye kadar kaybolduğu belirtilen İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli Osmaniye nüfusuna kayıtlı evli ve 2 çocuk babası Ökkeş Güroğlu'na rastlanamadığı bildirildi.
Öte yandan, Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik ile birlikte Depin mevkiine giderek yapılan arama çalışmalarını yakından incelediği belirtildi.

ÖNCEKİ HABER

Hakkari'de keklik avına çıkan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan polis memurunu arama çalışmaları sürüyor. Mehmetçikler, beraberlerindeki polis ekipleri ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren bin 800 rakımlı Sümbül Dağı eteklerine çıkarak arama çalışmalarına destek verdi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün öğle saatlerinde şehirden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin mevkiindeki Sümbül Dağı eteklerinde keklik avına çıkan İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli Osmaniye nüfusuna kayıtlı evli ve 2 çocuk babası Ökkeş Güroğlu'ndan bir daha haber alınamadığı bildirildi. Kaybolduğu belirtilen polis memurunun bulunması için harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ile İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Mehmetçikler, hep birlikte Sümbül Dağı eteklerine çıkarak arama çalışmalarında bulundu. Üzerlerindeki kar elbiseli Mehmetçikler, ellerindeki silahlarla birlikte belirli gruplara ayrılarak kara bata çıka Sümbül Dağı'nın eteklerine tırmandı. Mehmetçikler ellerindeki özel şiş çubuklarla yerdeki 1 metre kara bata çıka polis kaybolan polis memurunu aradılar. Dağın eteklerindeki kara ellerindeki şiş çubukları batırarak polisi aramaya çalışan Mehmetçiklerin tepeden tırnağa ıslanmaları ise dikkat çekti. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasında kaybolan polis memuruna ulaşılamadı.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Mehmetçiklerle birlikte arama çalışmalarına katılan Depin mevkiindeki dinlenme tesisi sahibi Sadık Berk isimli vatandaş, önceki gün ava çıkan bir polis memurundan bir daha haber alınamadığını belirtti. Berk, kendisinin de Mehmetçik ve polis memurlarıyla birlikte arama çalışmalarına katıldığını, ancak kaybolan polise ulaşamadıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 10:41:34
Güncelleme :13 Şubat 2008 Çarşamba 10:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?