5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Bakan Günay sözünü tuttu

BAKAN GÜNAY HAKKARİ'YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın bir süre önce ziyaret etti Hakkari'de verdiği çöp aracı sözünü tuttu. Ertuğrul Günay'ın gönderdiği araçlar, Hakkari Belediye Başkanlığı'na teslim edildi.

Bakan Ertuğrul Günay'ın bir süre önce Hakkari'yi ziyaret eden ve çevrede gördüğü çöp manzarası karşısında verdiği araç sözünü yerine getirdi. Hakkari'ye getirtilen araçlar için valilik önünde bir tören düzenlendi. Törene Vali Muammer Türker, Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt ile daire amirleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, "Bizim varlığımız bu halkın ve bu ülkenin varlığı içindir. Yönetici olarak hepimizin Hakkari'ye karşı büyük sorumlulukları vardır. Hakkari fazla sıkıntı ve sorunları olan bir ildir. Şu anda yanı başımızda temizlik işlerinde 4 çöp aracı bulunmaktadır. Bu araçlar halkın hizmetine sunulmak üzere gönderilmiştir. Sayın Bakanımız Ertuğrul Günay ile katkıları olan sayın valimiz ve İl Özel İdaresi ile katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Bu mutluluk verici bir küçük adımdır. Eğer küçük adımlar için mutlu verici adımlar atılıyorsa buna değer vermek lazım. Bizde buna büyük bir değer biçiyoruz" dedi.

Vali Türker ise, bakanlık tarafında Hakkari'nin çöp ihtiyacını büyük bir oranda karşılayacak olan 4 çöp aracını hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bunun çok önemli bir adım olduğunu söyledi. Türker, "Belediyemize 4 çöp arabası aldık. İnşallah bundan sonra çöp hizmetleri daha iyi yürütülecektir" şeklinde konuştu.

Valilikten korna çalarak çıkartılan araçlarla şehir turu atıldı.

BAKAN GÜNAY HAKKARİ'YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAKAN GÜNAY HAKKARİ'YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 18:02:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?