3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Hakkari'nin Durankaya beldesinde 12 değişik camide verilen Kur'an-ı Kerim okuma kursunda başarılı olan bir gurup öğrenci, Belediye Başkanı Fatih Keskin tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.


Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari'ye getirdiği başarılı öğrencileri bir süre gezdirdikten sonra çeşitli giyim malzemeleri ile ödüllendirdi. Ödüllerini alan öğrenciler çocuk eğlence merkezinde bulunan raylı tren, çarpışan arabalar, elektronik helikopterlere binerek gönüllerince eğlendi. İlk defa Hakkari'ye geldiklerini ve çok eğlendiklerini belirten çocuklar çok mutlu olduklarını ve bu imkanı sağlayan belediye başkanına teşekkür ettiklerini söyledi.


Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, başarılı öğrencilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Başkan Keskin, "Bu tür gezi ve etkinliklerle ödüllendirilen öğrenciler başarıya teşvik edilir. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Başarı sağladıkları sürece imkanlarımız nispetinde desteklerimiz devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 17:36:04
Güncelleme :22 Ağustos 2008 Cuma 17:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?