5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Basketbol şampiyonu okula ödül

BASKETBOL ŞAMPİYONU OKULA ÖDÜL

Hakkari’de ilköğretim okulları arasında düzenlenen basketbol turnuvasında il birincisi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu, ödüllendirildi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8-11 Aralık 2009 tarihleri arasında ilköğretim okulları arasında düzenlenen basketbol turnuvasında şampiyon olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu basketbol takımı oyuncuları, Hakkari Gençler Birliği ve Gençlik Spor Kulübü tarafından misafir edildi. Burada bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Kaya, bir süre önce ilköğretim okulları arasında düzenlenen basketbol turnuvasında rakiplerini yenerek yıldızlar kategorisinde il birincisi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. Kulüp olarak imkanları dahilinde sportif aktivitelerde bulunan bütün öğrencilere destekte bulunacaklarını belirten Kaya, "Basketbol turnuvasında il birincisi olan bu takımımızı da kulübümüzde ağırlayarak çeşitli hediyeler vermek istedik" dedi.

Programa katılan İl Milli Eğitim Şube müdürleri Hasan Biçer ve Muharrem Dündan ise, il genelinde dereceye giren öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Hakkari Gençler Birliği ve Gençlik Spor Kulübü üyeleri tarafından okul öğrencilerine forma ve basketbol topu hediye etti.

Basketbol turnuvasında il birincisi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu basketbol takımının 16-20 Mart 2010 tarihleri arasında yapılacak olan bölgeler arası basketbol müsabakalarına katılarak Hakkari'yi temsil edeceği belirtildi.

BASKETBOL ŞAMPİYONU OKULA ÖDÜL
BASKETBOL ŞAMPİYONU OKULA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 18:58:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 20:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?