4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Belediye Başkanı sözünü tuttu

Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe'in, iki lise ile bir ilköğretim okulunun bulunduğu Kıran Mahallesi'ndeki yolun kilit taşı ile döşeme sözünü yerine getiriliyor.


Kıran Mahallesi yolunda bulunan ve Endüstri Meslek Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ile aynı yol güzergahında bulunan Atatürk İlköğretim Okulu yollarının kilit taşı ile döşenmesi için belediye ekipleri yol genişletme çalışmaları başlattı.

Bir süre önce kış aylarından çamurdan yaz aylarında ise tozdan geçinmeyen okul yolları velilerin tepkisine neden olmuştu. İHA muhabirine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Metin Tekçe, geçen yıl yolun kilit taşı döşeme sözü verdiğini, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle zamanında yapamadığını belirterek "Öğrencilerin toz toprak içersinde okula gittiklerine şahit olmuştum.

Okul idarecileri de bana durumu anlatınca onlara mayıs ayına kadar kilit taşı yapacağıma dair söz verdim. Ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle 3 bin metrelik toprak yolu kilit taşı ile döşeme çalışma bugün nasip oldu. Döşeyeceğimiz kilit taşı sayesinde artık çocuklarımız toz ve topraklı yoldan kurtulmuş olacaklardır" dedi.
Okul yetkilileri ise verdiği sözü yerine getiren belediye başkanına teşekkür ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 02:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?