27
Temmuz
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Belediye bunu yaparsa!..

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan su şebekesi döşenmesi çalışmaları sırasında kazılan yolların, kapatıldıktan sonra olduğu gibi bırakılması sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Belediye ekipleri, yaklaşık 2 hafta önce Cumhuriyet Caddesi’nin zeminini iş makinelerinin yardımıyla kazarak su şebekesi döşemişti. Çalışma sonrası dolguyla kapatılan yolların delinen asfalt bölgesinin kilit taşı ya da yeni asfaltla kapatılacağı belirtilmişti.

Su kanalı şeklinde kazılarak ortada bırakılan yolun trafik kazalarına davetiye çıkarttığını belirten Fırat Ertuş ve Mecut Özdemir isimli sürücüler, köy yolunu andıran caddenin yapılmaması halinde her an kazaların olabileceğini belirtti. Belediye binası önünde bulunmasına rağmen yolun onarılmamasının ayıp olduğunu söyleyen sürücüler, maddi hasarlı trafik kazaları olması halinde tek sorumlunun belediye yetkilileri olacağını söyledi.

Belediye Başkan Vekili Bışar Mavgöz ise sürücüleri haklı bulduğunu ifade ederek, caddenin kötü görünüm arz ettiğini, yolun yapılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 15:41:50
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 15:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?