2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Belediye işcilerinin gece mesaisi

Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla gece mesaisine başladı.


Mahalle yollarına parke taşı döşeyen işçilerin büyük bir bölümünün oruçlu olması nedeniyle çalışmaları akşam saatlerine kaydırdı.

Gece karanlığında mahalle yollarına parke taşı döşeyen işçilerin başında ayrılmayan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Kızılkaya, işçilerle el ele vererek birlikte parke taşı döşüyorlar.
Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, halka verdikleri hizmet sözünü en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi.

Kazandıoğlu, "Personelin büyük bir bölümü oruç tuttuğu için gündüz sıcaklarından çalışamıyorlar. Bunun için biz de mesai saatlerimizi iftardan sonra kaydırdık. Personelimiz iftarını açtıktan sonra daha serin bir havadan çalışmaları gece geç saatlere kadar sürdürüyorlar" dedi.


Gazi Mahallesi'nden başlayarak, Kırk Konutlar Caddesi'ne kadar 13 bin metrekare alana sahip caddenin tamamına parke taşı döşeyeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Kazandıoğlu, bu yol güzergahından 900 ev bulunduğunu ve yaklaşık 15 bin nüfusun yaşadığını kaydetti. Kazandıoğlu, "Halkın desteği ile yürüttüğümüz bu çalışmalar kademeli bir şekilde devam edecek.

Bu defa ise parke taşı çalışmalarımızı Dağgöl Mahallesi'nde sürdüreceğiz. Bize bu çalışmalarda destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 13:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?