4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Belediyeden altyapı çalışmaları

Hakkari Belediye Başkanlığı şehrin değişik noktalarında arızalanan kanalizasyon şebekeleri ile sulama suyu kanalları için onarım çalışmaları başlattı.

Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürü Maaz Özdemir, başkanlığındaki ekip, altyapı çalışmalarına Dağgöl Mahallesi İmam Hatip Lisesi'ndeki caddede başladı. Gerek kış aylarında gerekse toprak kayması nedeniyle tahrip olan şehrin sulama suyu kanalı ile kanalizasyon şebekeleri yeniden onarımdan geçiriliyor. Fen İşleri Müdürü Maaz Özdemir, belediyenin imkansızlıklara rağmen şehrin yaşanılır bir hale getirilmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirtti.

Özdemir, "Bir süre önce Pehlivan Mahallesi mevkiinde tahrip olan şehrin sulama kanalını yeniden onardık. Şehrin merkezinde geçmekte olan sulama suyu kanalları da tahrip olmuş durumda. Ekip çalışanları ile birlikte bir taraftan sulama suyu kanallarını diğer taraftan ise arızalanan kanalizasyon şebekelerini onarıyoruz. Bu kanalların bir kısmı kış aylarında, bir kısmı ise toprak kaymasından dolayı tahrip olmuş durumda idi. İmkanlarımız dahilinde bu kanalları yeniden onarmaya çalışıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 14:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?