4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Belediyeden çevre düzenlemesi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, caddelerin orta refüjlerinden sökülen demir korkulukların yerine zincir çekileceği belirtildi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı İsa Bor, çarşı merkezindeki orta refüjlerdeki demir korkulukların yerine zincir çekileceğini belirtti.

Daha önce Cumhuriyet Caddesi'nden Hastane Kavşağı'na kadar olan çevre yolundaki orta refüjlerin kenarlarına demir korkuluklar takıldığını hatırlatan Bor, "Ancak kış aylarında iş makineleriyle yapılan karla mücadele çalışmaları sırasında bu demir korkuluklar zarar görerek eğiliyordu. Bunun yanı sıra pas tutan korkuluklar çevreye de kötü görünüm sağlıyordu. Zaman zaman araçların yoldan geçişi sırasında yaşanan trafik kazalarında da bu demir korluluklar yine zarar görerek eğiliyordu. Biz de bunun önüne geçmek ve çevreye güzel bir görünüm sağlanılması için orta refüjlerdeki demir korkulukları söktürdük. Sökülen bu demir korluluklar yerine zincir çektireceğiz. Böylece çevreye de daha modern ve güzel bir görünüm sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 17:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?