3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Beton aracı direkleri parçaladı

Hakkari'de özel bir firmaya ait hazır beton aracının telefon direkleri kablosunu takılması üzerine aynı anda 7 direğin parçalanmasına neden oldu. 

Edinilen bilgiye göre, ilginç kaza bugün sabah saatlerinde Merzan Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi yolunda meydana geldi. Sanayi sitesinden şehir merkezine gelmekte olan bir firmaya ait hazır beton aracının üst bölümü, Türk Telekoma ait telefon direklerindeki bir kabloya takıldı. 

Sürücünün farkına varmaması ve yoluna devam etmesi sonucu yol kenarındaki 7 ayrı direk tek tek kırılıp parçalanarak devrilmeye başlandı. Durumu fark eden bazı sürücülerin ikazı üzerine araç durduruldu. Ancak 7 ayrı telefon direği ise tamamen kullanılamaz hale geldi. Durumu öğrenen Türk Telekom Müdürlüğü ekipleri mahalleye ekiplerini göndererek, iletişimin tamamen koptuğu mahalledeki direkleri yeniden kurmaya çalıştılar. 

Olayın görgü tanığı olan Sami Uçar isimli vatandaş, hızla gelen yüksek aracın üst bölümünün telefon direğinde bulunan bir kabloya takıldığını ve aracın durmadan yoluna devam etmesi üzerine arka arkaya 7 adet telefon direğinin parçalanıp devrildiğini söyledi. Kazanın meydana geldiği saatlerde şans eseri kimsenin yolda bulunmamasının olası bir faciayı önlediğini anlatan Uçar, durumun yetkililere bildirilmesi üzerine ekiplerin kaza yerinde çalışma başlattığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?