4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Bir ay içerisinde 3 intihar

Hakkari'de son bir ay içersinde bilinmeyen nedenlerden dolayı bunalıma girdiği öne sürülen 3 kişinin kendisini iple asmak suretiyle intihar ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Bağlar Mahallesi'nde bunalıma giren bir çocuk annesi 35 yaşlarındaki H.D., yalnız olduğu sırada kendini evin tavanına iple asarak intihara etmişti. Bir hafta sonra da yine Bağlar Mahallesi'nde 17 yaşındaki İ.A. isimli bir genç, evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada kendisini evinin tavanına iple asmak suretiyle intihar etmişti.

Son olarak önceki akşam ise Aşağı Merzan Mahallesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki G.K. isimli genç kız bilinmeyen bir nedenden dolayı kendisini evinin tavanına asmak suretiyle intihara teşebbüs etti. Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamadı. İntihar eden genç kızın yaşam dolu ve sevecen bir kişiliğe sahip olduğu, neden intihar ettiği ise bilinemediği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 16:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abuzeyit ÇETİN IP: 88.255.220.xxx Tarih : 1.12.2007 15:25:38

internete her girdiğimde hemen hemen her zaman Hakkari haberlerini okurum bir hakkarili olarak ama ne yazıkki her girdiğimde de Hakari'deki gündem pek değişmiyor;işte yine acı haberlerle karşı karşıyayım intihar eden hemşerilerimin yakınlarına başsağlığı diliyorum,Allah yakınlarına sabır versin.inşallah bir daha bu tür olayları yaşamayız ve de yaşatmayız niye öyle dediniz diyeceksiniz hemen açıklıyayım:hepimiz biliyoruz ki Hakkari'de yaşamak kolay değil birçok bacımız töre cinayetlerine kurban gitmiştir,yine birçok erkek kardeşimiz aile baskısından intihar etmiştir tabi bunların başında şiddetli geçimsizlik gelir onun için bu türv olaylar bizim memlekette vçok oluyor,temennim bir daha bu ve bana benzer olaylarla karşılaşmayız ve yaşamayız.