4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Bisikletiyle kamyonun altına girdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen kazada, bisikleti ile birlikte bir kamyonetin altında kalan çocuk şans eseri yaralı olarak kurtuldu.


Yüksekova-Van karayolunun Dağlıca kavşağında meydana gelen kazada, 30 YA 216 plakalı kamyonet kavşağı geçmek isteyen Fırat Öztekin'i (13) kullandığı bisikleti ile birlikte altına alarak uzun süre sürükledikten sonra durabildi. Trafik ışıklarının bulunmadığı kavşakta meydana gelen korkunç kazada şans eseri yaralı olarak kurtulan Fırat Öztekin isimli çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından kamyonetin altından çıkartılarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Meydana gelen kazada, bisikleti kamyonet altında ezilen, kendisi de hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Olayın ardından ismi belirlenemeyen kamyonet sürücüsü gözaltına alınırken çevrede toplanan yüzlerce vatandaş, aynı kavşakta şimidiye kadar yüzlerce kaza meydana geldiğini belirterek "100 bin nüfuslu bir ilçede hala trafik ışıkları yok. Yollar çift şerit ama hiçbir kavşakta trafik ışığı yok. Köyde mi şehirde mi yaşadığımızın farkında değiliz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 11:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Enes ARSLAN IP: 85.104.247.xxx Tarih : 6.08.2007 09:22:53
Hakkari, Van yol genişletme çalışması yaparken kadınlar şantiyeyi pastılar sonrada büyük aşiret kavgası oldu sila,bıçak,kazma kürekle geldiler.