26
Nisan
2024
Cuma
HAKKARİ

Böyle protesto görülmedi

Hakkari'deki bazı esnaf, iş yerlerinin önünde arıza nedeniyle boşa akan sudan içip oluşan birikintiye canlı balık bıraktı.

Kayacan Caddesi esnafı, bir süredir arızalı olan içme suyu şebekesinin caddeye zarar verdiğini söyledi. Belediyeye defalarca müracaat etmelerine rağmen arızanın giderilmediğini ifade eden esnaf, caddede akan sudan içtikten sonra içine canlı alabalık atarak tepkilerini gösterdi.

Esnaf Mezin Bor, suyun uzun zamandır caddede aktığını ve belediyeye defalarca müracaat etmelerine rağmen arızanın onarılmadığını savunarak, "Bakın 2013 yılındayız. Hakkari merkezinde sızan sudan içiyoruz. Bunu herkesin görmesini istiyoruz. Bazı esnaf da tepki amaçlı caddedeki su birikintisinin içine canlı balık attı. İnşallah bu su arızası en kısa sürede giderilir" dedi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürü yetkilileri ise, Hakkari genelinde aboneden kaynaklı yüzlerce arızayı gidermek için canla başla çalıştıklarını, caddedeki arızanın giderilmesi için de çalışma başlatacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2013 Cuma 17:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?