4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Cavit Çevik'ten veda ziyareti

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında yaş haddinden dolayı emekliğe ayrılacağı için merkeze alınan Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, ilde görev yapan gazetecileri bürolarında ziyaret ederek vedalaştı. 

Emniyet Müdürü Cavit Çevik, dün akşam saatlerinde gazetecileri bürolarında ziyaret edip vedalaşarak haklarını helal etmelerini istedi. Çevik, uyum içerisinde çalıştıkları gazetecilerle güzel işler yaptıklarını belirterek, "Burada görev yaptığım süre zarfında iyi kötü günlerimiz oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Devraldığım bayrağı şimdi yeni gelecek arkadaşımıza teslim edeceğim. Sizler gerçekten doğru ve güzel haberler yapıyorsunuz. Ben sizlerden çok memnun kaldım. Umarım sizler de benden memnun kalmışsınızdır. Ankara'ya yolununuz düşerse muhakkak bekliyorum. Kapım sizlere her zaman açıktır. Sizlere bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim. Kendinize iyi bakın, hakkınızı helal edin. Hoşçakalın" dedi. 

Gazeteciler ise, kendilerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Cavit Çevik'e teşekkür ederek herkes tarafından takdirle karşılandığını, kendisini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtti. 

Emniyet Müdürü Çevik'in pazartesi günü ilden ayrılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:43:22
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 15:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?