4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Cesetlere otopsi yapıldı

Hakkari'nin İran sınırında donarak öldükleri tahmin edilen 2 erkeğe ait cesetler Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardında ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gönderildi. 

Önceki gün Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesi yakınındaki Türkiye-İran sınırında jandarma ekipleri tarafından 2 erkek cesedi bulmuştu. Üzerinde kimlik çıkmayan ve 14 ile 25 yaşları arasında cesetler önce Yüksekova Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da otopsilerinin yapılması için Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirilmişti. Cesetlerin üzerinde yapılan otopside şahısların donarak öldüğü tespit edildiği belirtildi. 

Cesetler bugün sabah saatlerinde jandarma ekipleri nezaretinde ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yabancı uyruklu olabileceği üzerinde durulan ve üzerlerinde 1 adet cep telefonu bulunan şahıslarla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

Önceki Haber

Donarak ölen 2 ceset bulundu

Hakkari'nin İran sınırında donarak ölen 2 erkek cesedi bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesi yakınındaki Türkiye-İran sınırında jandarma ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilemeyen 12 ile 25 yaşları arasında 2 erkek cesedi bulundu.
 
Üzerlerinden kimlik ve herhangi bir belge çıkmayan şahısların cesetleri, akşam saatlerinde Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi. Nöbetçi savcı tarafından yapılan otopsi raporuna göre, şahısların donarak öldükleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 14:26:34
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 14:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?