5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Çiğ köfte aboneliği!

HAKKARİ'DE ÇİĞ KÖFTE İÇİN ABONELİK SİSTEMİ

Hakkari'de bazı vatandaşların, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilginin arttığı çiğ köfteye günlük para vermek yerine beğendikleri satıcılara abone oldukları belirtildi.

İftar sofralarının vazgeçilmezi olan çiğ köftenin ilk aboneliği de Hakkari'de başlamış oldu. Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Belediye Başkanlığı karşısındaki çiğköfte satan Halil Besi, bir porsiyon çiğköfte fiyatının 3 TL olduğunu belirterek, Ramazan ayı boyunca abone olanlara ise yüzde 5 oranında indirim yapacaklarını belirtti. Şuana kadar 7 kişinin kendisine abone olduğunu belirten Besi, abonelik sistemini daha da geliştireceğini ifade etti.

Halil Besi isimli esnafın yıllardır çiğ köfte işi ile uğraştığını ve çok iyi çiğ köfte yaptığını belirten Yaşar Taş isimli vatandaş ise, kendisine Ramazan ayı boyunca abone olacağını belirtti. Zaten günlük alım yaptığını belirten Taş, günlük alım yerine aylık ödemenin daha uygun ve avantajlı olduğunu söyledi. Bazı vatandaşlar ise günde ödenecek 3 TL'nin ayda 90 TL yaptığını, oysa abone olduklarında ise 80 TL ödeyecekleri için bu sistemin daha ekonomik olduğunu belirttiler.

HAKKARİ'DE ÇİĞ KÖFTE İÇİN ABONELİK SİSTEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2010 Perşembe 13:16:03
Güncelleme :13 Ağustos 2010 Cuma 09:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?