2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Çobanların gözü yollarda

Geçimlerini hayvancılık yaparak sağlayan çobanlar, Hakkari dağlarında, "Aşka küstüm kendini kutla" şarkısına klip çekmek isteyen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'yi bekliyor.

Bir süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında "Ben vergimi veriyorum, neden vergisini vermeyen dağdaki çobanla benim oyum eşit?" diyen manken ve oyuncu Aysun Kayacı'ya tepki gösteren çobanlar, kendileriyle klip çekmeye hazırlanan şarkıcı Hilal Cebeci'nin ise yolunu gözlüyor.

Çobanlar, Cebeci'ye dağların kenti olan Hakkari'de çok güzel bir klip çekeceklerini söylüyor.Otluca köyünde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan çobanlardan Şehmus Ertuş, Reşit Kaya ve Ramazan Taş, manken ve oyuncu Aysun Kayacı'nın sözlerini hatırlatarak, "Aysun Kayacı, 'Ben vergimi veriyorum, neden vergisini vermeyen dağdaki çobanla benim oyum eşit?' demişti. Bundan dolayı bizler kendisini kınıyoruz. Şarkıcı Hilal Cebeci'nin ise aksine bizlerle Hakkari dağlarında klip çekecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Cebeci gelsin, biz çobanlar klip çekmeye hazırız. Kendisine Hakkari dağlarında çok neşeli ve güzel bir klip çekeceğiz. Cebeci'nin burada çekmeyi düşündüğü klip, ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır. Hakkari'deki dağ ve doğa güzellikleri Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Dağların kenti olarak bilinen ilimizde klip çekmeye müsait birçok yer var. Yeter ki kendisi gelsin, ne istiyorsa yapmaya hazırız. Bir an önce gelsin, Hakkari dağları bizi bekliyor. Bizimle klip çekecek olan Cebeci'yi bu davranışından dolayı kutluyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 10:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?