4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Çocuk parkı isyanı

VATANDAŞIN ÇOCUK PARKI İSYANI

Hakkari Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan çocuk parkının zemininden dolayı birçok çocuğun yaralanmasına aileler tepki gösterdi.

Bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından gönderilen malzemelerle hastane bahçesine kurulan çocuk parkının zemin düzenlenmesi yapılmadığı için yere düşen birçok çocuğun yaralandığı belirtildi. Önceki gün annesini hastaneye götüren ve 5 yaşındaki çocuğunu parka bırakan Gülşen Tatlı isimli bayan, zeminden dolayı düzen kızının yaralanmasına tepki gösterdi. Hastaneye gelen birçok ailenin çocuklarını parka bırakmak zorunda kaldığını ifade eden Tatlı, düzenleme yapılmadığı için oynayan çocukların sert zeminde düşerek yaralandıklarını söyledi. 5 yaşındaki Nergiz Tatlı isimli kızının da oynarken sert zemine düştüğünü ve kafasından yaralandığını belirten anne Tatlı, "Hakkari, Türkiye'nin ücra köşesi olabilir, ancak devlet ve özel sektör buraya yatırımlarını eksik etmiyorlar. Buraya gelen yatırımlar ise iyi değerlendirilmiyor. Çocuk parkı yapılmış, hastane yönetimi sert zeminine bir ince kum bile dökemiyor. Parkta oynayan her çocuk yaralı bir şekilde evinin yolunu tutuyor" dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hakkari Devlet Hastanesi Müdürü Sinan Yoldaş ise, daha önce park zemininde ince kum bulunduğunu belirterek, yapılan yol genişletme ve yapım çalışmaları sırasında kumun kaldırıldığını, park alanının yeniden düzeltilmesi içinde çalışma başlatacaklarını belirtti.

VATANDAŞIN ÇOCUK PARKI İSYANI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 12:46:03
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 13:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?