4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Çocuklar belediyeyle taş döşedi

Hakkari Pehlivan Mahallesi'nde devam eden kilit taşı çalışmalarına mahalledeki çocuklar da destek veriyor.

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından bir süre önce değişik mahallelerde başlatılan kilit taşı çalışmaları devam ediyor. Keklikpınar Mahallesi modern bir caddeye kavuşurken, Pehlivan Mahallesi'nde ise çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmaların daha kısa sürede tamamlanması için mahalledeki çocuklar da görevli ekibe destek vermeye çalışıyor.

Belediye Başkanı Kazım Kurt, kar ve soğuk hava nedeniyle bazı mahallelerdeki kilit taşı çalışmalarını 2008 yılına bıraktıklarını belirtti. Kurt, "Keklikpınar Mahallesi'ni çamurdan kurtararak güzel bir caddeye kavuşturduk. Pehlivan Mahallesi'nde ise çalışmalarımız bitmek üzeredir. Bize desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 14:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AZAD YÜZGEÇ IP: 88.231.163.xxx Tarih : 3.12.2007 21:07:40

slm yeni başkanımızın görevi hayırlı olsun bütün hakkarililer içinde hayırlara vesile olur inşallah yalnız bir ar talebimiz vardır özellikle dağgöl mahallaesi yani bu karayolları aşağı tarafı yanılmıyorsam mela übeyt sokağınada kilit taşı döşense minettar olacağız ve 3 nolu sağlık ocağı civarları(berçelan mah)tşk ler saygılarımla...