2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Çocuklara park jesti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tarafından gönderilen malzemelerle Hakkari'nin değişik mahallelerinde 4 çocuk parkı kuruldu.


Yıllardır oynayacakları bir parkı olmadıkları için boş alanlarda ve toz topraklı zeminlerde oyun oynayan Hakkarili çocuklar, yeni parklara kavuşmanın sevincini yaşıyorlar. Hakkarili çocuklar, gecenin geç saatlerine kadar parklarda oynamanın sevincini yaşıyorlar.
Hakkari Valisi Muammer Türker ve Hakkari Devlet Hastanesi Başhekim Uz. Dr. Ali Güneş'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile yaptıkları görüşmeler meyvesini verdi.

Vali Türkeri, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir topbaş ile yaptığımız görüşmelerde yer temin etmemiz halinde Hakkari'de 5 çocuk parkı kuracağını söyledi. Biz de 4 ayrı noktayı belirleyerek gönderilen park malzemelerini bu alanlara kurulmaya başladık. Beşinci parkı kurmak için de yer arayışı içindeyiz.

Park sevincini yaşayan çocuklarımız gece geç saatlere kadar buralarda oynamanın tadını çıkartıyor. Hakkari halkı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür ediyoruz" dedi.


Bazı aileler ise yıllardır çocuklarının oynayabileceği bir park alanı olmadığı için toz toprak içinde oynadıklarını belirterek, çocuklarına bu jesti yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 19:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?