4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Çocukları sevindirdiler

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri, okullarda ziyaret ettikleri öğrencilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, şeker ve kolonya ikram etti. 

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Dikmen, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Mehmet Aksüt, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi'nde görevli Jandarma Başçavuş Mustafa Bayrak ve bir grup polis memuru, değişik okulları ziyaret ederek öğrencilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Güvenlik güçleri, ilk olarak Hakkari Lisesi'nde öğrenim gören okul öncesi ve lise öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. 

Burada bir konuşma yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dikmen, öğrencilerin bayramını kutlamak için okulları dolaştıklarını belirterek, "Tabii ki bayram bir vesile, bizim amacımız sizin yanınızda olduğumuzu size hissettirmektir ve sizin için burada olduğumuzu sağlamaktır. 

Biz nasıl bu hususta güvenliğinizi ve huzurunuzu sağlamak için bir gayret, hizmet ve görev içerisindeysek, sizler de şimdi okulda size verilen ders çalışma görevi, derslerinizin başarılı geçme görevi ve ailelerinize, ilimize, ülkemize, vatanımıza, milletimize, anamıza, babamıza ve en önemlisi de kendinize faydalı olabilmek için buralardasınız. Bunun hakkını vereceksiniz, bundan hiçbir şüphemiz yok" şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmanın ardından görevli bayan polis memurları sıraları dolaşıp öğrencilerin bayramını kutlayarak, kolonya ve şeker ikramında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 20:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADİR KAYA IP: 85.98.56.xxx Tarih : 14.12.2008 12:33:15

BENCE GECİKİLMİŞ BİR ÇALIŞMA AMA YİNEDE HELAL OLSUN BU ÇALIŞMALARI SADECE BAYRALARDA DEĞİL HER ZAMAN YAPILMALI