4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Çok miktarda silah ele geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar neticesinde çok miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, bulunulan kritik dönem itibariyle il ve ilçe merkezlerinde geniş güvenlik önlemleri alındığı belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda alınan istihbari bilgiler ışığında Yüksekova ilçe merkezine bazı şüpheli girişler olacağı duyumu üzerine tüm görevlilerin duyarlı hale getirildiği belirtilerek "Dün akşam saat 18:00 sıralarında 23 Nisan Caddesi üzerinde sırtındaki çuval ile birlikte görülen şüpheli şahıs görevliler tarafından durdurulmak istenmiştir. Ancak şahıs sırtındaki çuvalı yol kenarına atarak ara sokaklarda izini kaybettirmiştir. Eşkali belirlenen şahısın attığı çuval içerisinde yapılan incelemelerde, 4 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 3 adet el bombası, 2 adet boş şarjör, 2 adet fünye, 1 adet makara halinde ince tel kablo ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak kaçan ve eşkali belirlenen şahsın yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 17:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?