2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Çöken yol onarıldı

Hakkari'nin Keklikpınar Mahallesi'nde toprak kaymasından dolayı çöken yol ve hasar gören içme suyu şebekesi belediye ekipleri tarafından yeniden onarıldı.

Meydana gelen yağışların ardında mahalle yolunun ulaşımını sağlayan yolun bir bölümünde toprak kayması meydana gelirken içme suyu şebekesi ise büyük zarar görmüştü.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mahalle yolunu yeniden onararak, susuz kalan mahalleye ise farklı bir yönden 300 metrelik yeni içme suyu şebekesi döşedi.

Belediye Başkan Yardımcısı İsa Bor, çöken mahalle yolu ile içme suyunda meydana gelen arızayı giderdiklerini belirterek "Şehrin değişik mahallelerinde yol onarım çalışmalarımız devam ediyor. Önceki gün aşırı yağışlardan dolayı Keklikpınar Mahallesi ulaşımını sağlayan yolun bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme ile birlikte içme suyu şebekesi de zarar gördü. Yolu yeniden onararak, ayrı bir kaynaktan ise 300 metre mesafede mahalleye yeni içme suyu şebekesi döşedik ve böylece sorunu gidermiş olduk. Ayrıca Bağlar Mahallesi çamurdan geçilmeyen yolu ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından stabilize malzemesi dökülmek suretiyle onarım çalışmaları başlatılmıştır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?