5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Çöp aracı devrildi: 3 yaralı

BELEDİYE ÇÖP ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI

Hakkari Belediye Başkanlığı'na ait çöp aracının devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolu Depin mevkiinde meydana geldi.

İskan Gür yönetimindeki belediye ait 30 AF 537 plakalı çöp aracının frenleri aniden boşaldı. Sağa sola savrulan çöp aracı, önünde seyir halinde bulunan Osman Ölmez yönetimindeki 30 AC 555 plakalı özel otomobile de arkadan çarptı. Şans eseri otomobilde bulunan sürücü yara almadan kurtulurken, araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Hızını alamayan çöp aracı yolda 20 metre sürüklenerek yan yattı. Kazada sürücü İskan Gür, araçta bulunan Bedel Sayın ve Şükrü Akbulak yaralandı. Yaralılar Hakkari Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Çöp aracı ve otomobilde büyük maddi hasar meydana geldi.

Kaza yerine gelen belediye ekipleri yoldaki çöpleri ve aracın enkazını kaldırmaya çalışırken trafik ekipleri ise tutanak tuttu. Aracın kaldırılması için de kurtarıcı ve iş makineleri kaza yerinde hazır bulunduruldu. Bazı vatandaşlar ise aracın yan yatmaması halinde hemen yanı başındaki 150 metre yükseklikten Zap Vadisi'ne yuvarlanabileceğini ve kayıplarının kaçınmaz olabileceğini ancak aracın ani manevralarla uçurumdan kurtulduğunu belirtti.

BELEDİYE ÇÖP ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI
BELEDİYE ÇÖP ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI
BELEDİYE ÇÖP ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI
BELEDİYE ÇÖP ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 12:19:02
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 12:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?