4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Çöp toplama saatleri düzenlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı 'Temiz Bir Hakkari İçin El Ele' kampanyası başlatarak, yaz mevsimi nedeniyle temizlik saatlerinin yeniden belirlendiğini duyurdu.

Hakkari Belediye Başkanı Kazım Kurt ve beraberindeki zabıta ekipleri, temizlik saatlerinin yeniden belirlendiği ile ilgili broşürleri kendi elleriyle vatandaşlara ve esnaflara dağıttılar. Belediye Başkanı Kurt, vatandaşların temizlik konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi. Sabah saatlerinde ekipler tarafından atıkların toplanmasının ardından bazı kişilerin daha sonra çöplerin atıldığını ifade eden Kurt, bundan sonra buna izin vermeyeceklerini söyledi.

Vatandaşlar ve esnaflara dağıtılan broşürlerde ise, "Bahar mevsimine girdiğimizden dolayı temizlik saatleri yeniden belirlenmiştir. Sabah saat 04:00 ile 08:00 arası çarşı merkezi ve ara sokaklardaki çöpler temizlik personelimiz tarafından düzenli olarak alınacaktır. Gündüz saatlerinde iş yerlerinde biriken çöpler iş yerlerine ait çöp kutuları içersinde muhafaza edilecektir. Akşam saat 20:00 ile 24:00 arası çöp poşetleri içersine konularak ağzı kapalı bir şekilde kaldırım kenarlarına bırakılacaktır. Kurallara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır" denildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 16:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?