2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Çukurca'da cenaze töreni

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düğün töreni dönüşü bir otomobilin Zap suyuna yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.


Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Hakkari'den yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Çukurca karayolu Valilik Çeşmesi yakınlarında meydana gelmişti. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen ve akrabaların içinde bulunduğu otomobil, düğün dönüşü 15 metre yükseklikten Zap Suyu'na yuvarlanmıştı.

Hakkari'den Çukurca istikametine gitmekte olan Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Z. Atilla Ataalp, kaza sonrası oluşan toz bulutunu görerek hemen aracından inip suyun içindeki Ali Er isimli vatandaşı sağ olarak kurtarırken, Celal ve Saim Er otomobil ile birlikte Zap suyunda kaybolmuştu. Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta bulunan cenazeler, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardında Bağlar Mahallesi'ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


Yaralı olarak kurtarılan ve Hakkari Devlet Hastanesi'de tedavi altında tutulan Çukurca ilçesi eski Kurudere köyü muhtarı Ali Er'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Zap suyunda kapılan otomobilin enkazına ise halen rastlanılmadığı bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?