2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Çukurca'da kaza: 7 yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Çukurca Halk Eğitim Merkezi'nin 17 kişilik halk oyunları ekibini taşıyan ve sürücülüğünü Rauf Kanat'ın yaptığı plakası belirlenemeyen Şehit Bilal Soybilginç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na ait resmi minibüs, bilinmeyen bir nedenden dolayı Doğanlı köyü yakınlarında devrildi. Araçta bulunan 17 kişiden 7'sinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındılar. Kazayı öğrenen Hakkari Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin hastaneye gittiği öğrenildi.
Bir süre önce Gaziantep'te yapılan Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olan 17 kişilik ekibin Van'a gitmek üzerine sabah saatlerinde ilçeden ayrıldığı belirtiliyor. İlgililer, öğrencilerin, TRT 6'da düzenlenen bir programına katılmak üzere Van'dan uçakla İstanbul'a gönderilmesinin planlandığını, gurup içinde 1 yöneticinin de bulunduğunu anlattılar.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 10:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cenk yıldız IP: 88.254.49.xxx Tarih : 6.05.2009 10:47:36

onlar benim sınıf arkadaşlarım kaza yaptıklarını duyunca çok üzüldüm.birine bir şey oldu sandım.ama allaha şükür kimseye bi şey olmamış rahatladım. gülsüm,leyla,muhabbet,vede diğer arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.çukurcaya geldiklerinde hepsini tek tek ziyaret edeceğim onları çok seviyorum.gülsüm bir şeyin yoktur inşallah hepinize bir daha geçmiş olsun.güle güle... sizi seviyorum 
cenk yıldız 9/a öğrencileri sizi seviyorlar