4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Cumhurbaşkanı Yüksekova'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki ziyaretinde yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı.

Gül, Yüksekova'da kaymakamlığı ziyaretinin ardından hükümet binası merdivenlerinden halka hitap etti.
''Türkiye seninle gurur duyuyor'' tezahüratları altında konuşmasına başlayan Gül, Yüksekovalıları sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamladığını söyledi. Gül, ''Hepinize, gösterdiğiniz bu muhabbet ve sevgi nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim şahsımda gösterdiğiniz bu sevgi ve muhabbet, devletimize, milletimize gösterdiğiniz sevgi ve muhabbettir. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk yurt içi ziyaretini bu bölgeye yapmaktan ayrıca mutluluk duyduğunu ifade eden Gül, şöyle devam etti:

''Birliğimizi, aramızdaki kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz müddetçe, her şey çok daha iyi olacaktır. Bundan emin olun. Devletimizin bütün imkanları sizlerin hizmetindedir. Bunları görüyorsunuz. Yeter ki, kardeşlik duyguları içerisinde birbirimizi sevelim, kucaklayalım, devletimize sahip çıkalım. O zaman göreceksiniz, yılların ihmalleri de kısa süre içerisinde gidecek. Hizmetler en iyi şekilde, hak ettiğiniz şekilde ayağınıza gelecektir.

Bir kez daha hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, inşallah tekrar tekrar buluşacağız, hep beraber milletimizi, memleketimizi, ülkemizi daha da yücelteceğiz.''

Bu arada Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasının ardından yanına gelen Çağdaş Ertürk adlı bir çocukla ilgilenerek, saat hediye etti.

 

AA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 14:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?