4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Defterdarlık müdürüne veda gecesi

Hakkari Defterdarlık personeli, Uşak Defterdarlığı'na atanan müdürleri Abdullah Kırım için görkemli bir veda gecesi düzenledi.


Yaklaşık 2.5 yıldır Hakkari Defterdarlığı görevini yürüten ve Uşak'a atanan Abdullah Kırım için bir veda gecesi düzenlendi. Şenler Oteli Restoranı'nda düzenlenen geceye Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Aydın, Sivil Savunma Müdürü Osman Işık, bazı banka müdürleri, öğretmenler ve defterdarlık personeli katıldı.


Vali Ali Hamza Pehlivan, Defterdar Abdullah Kırım'ın gerek yöre halkı gerekse personeli tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu belirtti. Kırım'ın büyük bir başarıyla görevini yerine getirdiğini ifade eden Pehlivan, giderken de arkasında büyük hatıralar bıraktığını söyledi.


Uşak Defterdarlığı'na atanan Abdullah Kırım ise, Hakkari'den ayrılmanın üzüntüsü içersinde olduğunu söyleyerek, "Hakkari doğal güzellikleri ve sıcak insanlarıyla dolu bir il. Buraya atanan herkes rahatlıkla gelip burayı görsün, burada bulunan birçok kişi artık burayı gördükten sonra buradan ayrılmak istemiyor" dedi.
Gecede yapılan konuşmaların ardından Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Daha sonra sahne alan sanatçı Fuat Ege'nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşan konuklar halay çekti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 02:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?