4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Devlet hastanesinde dayak iddiası

Hakkari Devlet Hastanesi'nde görevli dahiliye uzmanı Dr. Halil İbrahim Yıldız'ın, bilinmeyen bir nedenle kurum çalışanları tarafından dövüldüğü iddia edildi.

İddiaya göre, iki gün önce hastanede poliklinik görevi yapan dahiliye uzmanı Dr. Halil İbrahim Yıldız, isimleri öğrenilemeyen bazı kurum personeli tarafından dövüldü. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, poliklinikte görevli hemşire ve doktoru darp ettikleri öne sürülen personellerin ifadesine başvururken, İl Sağlık Müdürlüğü de olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan ise İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Halil Hekimoğlu, Hastane Baştabibi Op. Dr. Avni Ziyan ve Sağlık Emekçileri Sendikası (Sağlık-Sen) Şubesi Başkanı Veysel Çiftçi ile birlikte Devlet Hastanesi'nde bir toplantı yaptı.

Yaklaşık bir saat süren toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Yardımcısı Pehlivan, "Herhangi bir şey yok. Buraya yeni hastane binası ile ilgili toplantı için geldim. Personeller arasında bu tür şeyler olabilir'' açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 13:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?