4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Doktora dayak iddiası

Hakkari 112 Acil Servisi'nde görevli bir doktorun aynı kurumda görevli ambulans şoförü tarafından dövüldüğü iddia ediliyor. 

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde 112 Acil Servisi'nde görevli Dr. M.Ö.'in henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı aynı kurumda görevli ambulans şoförü K.G. tarafından dövüldüğü ileri sürüldü. 

Çıkan kavga üzerine 112 Acil servisi'ne giden İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis ekiplerinin görevli doktor ile ambulans şoförünü Devlet Hastanesi'ne götürerek burada muayenelerini yaptıktan sonra ifadelerine başvurmak üzere Atatürk Polis Merkezi'ne aldıkları belirtildi. 

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan Sulhan, 112 Acil Servisi'nde görevli Dr. M.Ö. ile aynı kurumda görevli ambulans şoförü K.G. arasında çıkan olayı doğruladı. Dr. Sulhan, olayın neden çıktığı ile ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, konuyla ilgili en yakında zamanda bir basın açıklaması yapacaklarını belirtti. Dr. Sulhan, "Şuanda olayın ne sebeple yaşandığı ve kimin haklı kimin haksız olduğunu bilmiyoruz. Bununla ilgili gerekli incelemeyi başlattık. Siz basın mensuplarına olayın aydınlanmasıyla birlikte bir basın açıklaması yapacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 13:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?