4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Doktorlara teşekkür belgesi

Hakkari Eğitim Sanat Kalkınma ve Araştırma Derneği (HESKA-DER) Başkanı Sefer Kaçmaz, dernekleri tarafından yürütülen Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Eğitim Projesi (ZAMEP) çerçevesinde yaptıkları eğitim çalışmalarına kendilerine destek veren doktorlara teşekkür belgesi verdi.

Dernek Başkanı Sefer Kaçmaz, eğitim projeleri kapsamında yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek veren İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir teşekkür belgesi verdi. Burada bir konuşma yapan Sefer Kaçmaz, dernekleri tarafından yürütülen, Uluslararası Sivil Toplumu Destekleme ve Geliştirme Derneği (USİDER) tarafından da desteklenen ZAMEP çerçevesinde birçok eğitim çalışması yaptıklarını belirtti. Yaptıkları çalışmalarda değişik kurumlarda görevli doktorların kendilerine destek sağladığını dile getiren Kaçmaz, "Bize desteklerini esirgemeyen kurumlardan bir tanesi de İl Sağlık Müdürlüğü'dür. Bize eğitim projemize destek veren herkesi teşekkür ediyoruz. Zararlı alışkanlıklarla mücadele edilmesi konusunda herkesten destek bekliyoruz" dedi.

Hazırlanan her türlü eğitim projelerine kurum olarak destek vermeye çalıştıklarını dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu ise, kendisinin böyle bir belgeye layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Sefer Kaçmaz, daha sonra özel bir poliklinikte görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Rahmi Özdemir ile Devlet Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Gökhan İslamoğlu'nu da ziyaret ederek birer teşekkür belgesi verdi

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 16:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel enes IP: 88.254.93.xxx Tarih : 18.03.2008 17:44:58

bu derneğin çalışmaları çok güzel bu haber için kent haberi tebrik ediyorum.