2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Doktorlardan örnek davranış

Toplum Gönüllüleri Vakfı Hakkari Şubesi üyelerinin, başlattığı orta refüj taşlarının boyama çalışmasına doktorlarda destek verdi.

Önceki gün Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan ve Hakkari Valisi Muammer Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ve Belediye Fen İşleri Müdürü Maaz Özdemir'in katıldığı boyama çalışmasına doktorlarda destek verdi.

Hakkari Devlet Hastanesi'nde görevli Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş, Op. Dr. Aslı Gül Akgül, Op. Dr. Esmer Demirtosun, Op. Dr. Uğur Çakmak ve Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş, ellerine boya fırçası alarak Toplum Gönüllüleri Vakfı üyeleri ile birlikte taşları boyadılar. Toplum Gönüllüleri Vakfı Hakkari Temsilcisi Süleyman Seven, doktorlarla gurur doyduklarını belirtti.

Önceki gün vali, belediye başkan yardımcısının kendilerine destek verdiğini belirten Seven, bugün ise Hakkari Devlet Hastanesi'nde görevli doktorların örnek bir davranış sergileyerek, Hakkari'nin güzelleşmesi için ellerine boya fırçası alarak orta refüj taşlarını boyattıklarını söyledi. Kendilerine destek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Seven, bu tür girişimlerin Hakkari'yi güzelleştireceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 18:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?