4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Dr. Karsel'in atanması üzdü

Hakkari Devlet Hastanesinde bir süreden beridir görev yapan Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Karsel, Şanlıurfa'nın Suruç İlçe Devlet Hastanesine atanması üzüntü ve şaşkınlıkla karşılandı.

Devlet Hastanesi'nde kendisine muayene olmaya gelen hastalarıyla yakında ilgilenerek 'Hoş geldiniz, buyurun oturun' dönemini başlatan uzman doktorun tayin isteyip ilden ayrılmasının yankıları sürüyor.

Hakkari'ye gönüllü olarak gelerek yaklaşık 2 yıldır Hakkari Devlet Hastanesi'nde görev yapan evli ve 2 çocuk babası Uz. Dr. Hasan Karsel, başarılı teşhis ve tedavisinin yanı sıra hastalarıyla olan yakınlığı sebebi çok seviliyordu. Sağlık Bakanlığı tarafından da takdir belgesi ile ödüllendirilen Dr. Karsel'i çok sevdiklerini belirten Ramazan Tatlı, Nedim Yalçın, Şaban Çelik, Necip Acar isimli vatandaşlar Suruç ilçesi sakinlerinin çok şanslı olduğunu söylediler. Vatandaşlar, "Uz. Dr. Hasan Karsel, Hakkari'de hep ilklere imza attı, ilk defa hastalarına 'Hoş geldiniz, buyurun oturun' dönemini başlattı. Hastalarıyla olan bağlantıları çok kuvvetli idi. Bu başarıyı hazmedemeyenlerin tutumu yüzünden kırılan doktor bey tayin isteyip ilimizden ayrıldı. Bizim Sağlık Bakanlığı'ndan isteğimiz doktorumuzu bize geri göndermesidir" şeklinde konuştular.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 15:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?