2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Düğün şarkıcısına hırsız şoku

Hakkari'de son günlerde her akşam değişik mahallelerde araçları soyan hırsızlar bu defa ise geçimini düğün törenlerinde müzik çalarak sağlayan bir mahalli sanatçının orkestra malzemelerini alarak kayıplara karıştılar.

Hakkari'de hırsızlık olaylarının her geçen gün artması vatandaşları endişelendirmeye başladı. Yaklaşık bir ay önce 6 ayrı vatandaşın araçlarına düz kontak yapmak suretiyle alıp bir süre dolaştıktan sonra içindeki müzik çalar ve değerli eşyaları alan hırsızlar kayıplara karışmışlardı. Önceki akşam Biçer Mahallesi Tekser mevkiinde yeniden boy gösteren hırsızlar 4 ayrı aracın camın kırmak suretiyle aracın içindeki müzik çalar ve değişik değerli eşyaları alarak kayıplara karıştılar.

HIRSIZLAR BU DEFA ORKESTRA MALZEMESİ ÇALDI
Medrese Mahallesi'ni gözlerine kestiren soyguncular geçimini düğün törenlerinde müzik çalarak sağlayan Cemil Özdemir'in müzik malzemeni çaldılar. Akşam saatlerinde evin zemin katında bulunan odanın kilidini kırarak içeri girmeyi başaran soyguncular, 6 bin TL değerindeki müzik malzemelerini alarak kaçtılar.

Orkestra malzemeleri çalınan Cemil Özdemir olayın şokunu halen üzerinde atamadığını belirtti. Geçimini hafta sonları düğün törenlerinde müzik çalarak sağladığını ve çalınan malzemeleri büyük zorluklarla aldığını ve halen taksitlerini ödediğini belirten Cemil Özdemir, soyguncuların biran önce bulmasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 10:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?