5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Duygulandıran karne töreni

(ÖZEL HABER)- HAKKARİ'DE DUYGULANDIRAN KARNE TÖRENİ

Hakkari'de karne dağıtım töreni esnasında öğretmenlerinin başka bir ile atandığını öğrenen bazı öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Hakkari'de 2009-2010 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle il ve ilçelerde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Pagan Caddesi üzerinde bulunan Ticaret Meslek Lisesi'nde karne töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte öğrencilere seslenen Lise Müdürü Zerek ve Müdür Yardımcısı Şaban Güldal, okulun sadece ders alma ve verme yeri olmadığını aynı zamanda sosyal aktivite yerleri de olduğunu belirterek bizim için bunlar çok önemli olduğunu belirttiler. Öğrencilere tatillerini iyi geçirmelerini isteyen Sıtkı Zerek ve Güldal, derslerini ise ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulunarak taktir alan okul birincilerine değişik hediyeler verildi.

Lise müdürünün yaklaşık 3 yıldır Ticaret Meslek Lisesi'nde Türk Dili Edebiyat öğretmenliğini yapan Özge Tekin isimli öğretmenin Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi'ne atandığının anons yapılmasıyla birlikte hem öğretmen hem de öğrenciler duygulandılar. Duygulanan öğretmen sırtını çevirip gözyaşı dökerken öğretmen arkadaşları ise kendisine mendil verdiler. Bazı öğrenciler öğretmenlerine sarılarak gözyaşı döktüler, öğretmen ise öğrencilerini yatıştırmaya çalışarak diğer taraftan ise hakkınızı helal edin dedi.

Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi'ne atanan Özge Tekin "Buradan ayrıldığım için çok özgünüm. Burayı, öğrencilerimi ve yaşanmış olan şeyleri özleyeceğim. Şunu da belirtmek istiyorum Hakkari'yi yanlış bilenler gelip burayı görsünler, burayı anlasınlar, çocukları anlamaya çalışsınlar o zaman her şey çok farklı olur" dedi.

(ÖZEL HABER)- HAKKARİ'DE DUYGULANDIRAN KARNE TÖRENİ
(ÖZEL HABER)- HAKKARİ'DE DUYGULANDIRAN KARNE TÖRENİ
(ÖZEL HABER)- HAKKARİ'DE DUYGULANDIRAN KARNE TÖRENİ
(ÖZEL HABER)- HAKKARİ'DE DUYGULANDIRAN KARNE TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 14:15:03
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 14:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?