2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Ege ailesini şok eden tanı!

Hakkari'de, kilo ve boy kaybı nedeniyle sekerek yürüyen çocuklarını tedavi ettirmek için götürdükleri Ankara Hacettepe Hastanesi'nde lösemi tanısı konulması Ege ailesini adeta şok etti.

Aşağı Mezran Mahallesi'nde ikamet eden baba Cumhur Ege, yaşadıkları olay karşısında üzüntü ve şaşkınlık içinde olduklarını anlattı. Hacettepe Hastanesi'nde aldıkları üzücü sonucun 4 kişilik aileyi perişan ettiğini anlatan işsiz baba Cumhur Ege, çocuğunun tedavisinin ancak hayırsever vatandaşlar veya hayır kuruluşlarının yardımıyla yapılabileceğini belirtti.

Ege, "İlk çocuğum olan 5 yaşındaki Delil'e lösemi tanısı koyan doktorlar, tedavisinin düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini, hijyenik ortamlarda bakmamız gerektiğini söyleyip, belirlenen değişik tarihlerde ise Ankara'ya tekrar getirmemiz söylendi. Ben işsiz olup 4 nüfusa bakmaktayım. Toprak evde yaşam mücadelesi veriyoruz. Ben bu imkanlarla çocuğun tedavisini nasıl sürdüreyim. Çocuğumu haftaya yeniden Ankara'ya kontrole götüreceğim ancak nasıl hangi parayla götüreceğimi kara kara düşünüyorum. Tek çaremiz dua etmek ve birçok televizyon programında lösemili çocuklara sahip çıkan hayırsever kurum ve kuruluşlar ile hayırsever vatandaşlardır. Çocuğumun tedavisini sürdürebilmem içinde bize de sahip çıkmasını rica ediyoruz. Bizlere ulaşmak isteyen hayırseverlerin çocuğumun adına açmış olduğum www.delilege@hotmail.com adresine mesaj atabilirler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 12:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?