2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Emniyetin acı günü

Hakkari'de görevli polis memuru Ufuk Taşkın'ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi mesai arkadaşları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kayseri-Malatya karayolunun 70. kilometresindeki Karadayı köyü yakınlarında meydana geldi. Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Ufuk Taşkın yönetimindeki 06 BYR 97 plakalı otomobil, Hüseyin K. idaresindeki 46 F 3451 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Ufuk Taşkın (34) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Hüseyin K. ile Aylin, Mustafa, Kerem, Fatma, Zahide ve Bünyamin K. ise yaralandı. Yaralılar, ambulans helikopterle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaklaşık 2 yıldan beri İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görev yapan Ufuk Taşkın evli ve 2 kız çocuğu babasıydı. Hakkari'deki görevi bitmek üzere olan Ufuk Taşkın'ın yıllık iznini kullanmak ve uzun süredir görüşemediği eşi ile 2 kızını görmek için Ankara'ya gittiği belirtildi. Eşi Ankara'da hemşire olan Taşkın'ın çocuklarını göremeden ölmesi büyük üzüntüye neden olurken, haberi alan mesai arkadaşları adeta yasa boğuldu.

Ufuk Taşkın'ın cenazesi Ankara'da düzenlenen bir törenle Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları meslektaşları ile Ankara'da bulunan Hakkarililerin katıldığı bildirildi. Polis memuru Taşkın'ın babasının da emekli polis memuru olduğu belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 18:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?