4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Emniyetten eğitime destek sürüyor

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ne bir buzdolabı hediye edildi.

İl merkezi ve köylerdeki okulların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, eğitime her türlü desteği sağlamayı sürdürüyor. Bugün sabah saatlerinde Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 30 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi için alınan bin 400 YTL değerindeki buzdolabı, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik tarafından Okul Müdürü Mehmet Turgut'a teslim edildi.

Müdür Çevik, ellerinden gelen katkıyı okullara sağlamaya devam ettiklerini belirterek "Bilindiği gibi daha önce de Hakkari ve ilçelerinde bulunan okullarımıza ÖSS ve OKS yardım kitapları dağıttık. İnşallah bu yıl üniversite sınavlarında güzel sonuçlar bekliyoruz. Hakkari sonunculuktan bu yıl kurtulacağını umut ediyoruz. Bunun yanında da diğer okullarımıza imkanlarımız dahilinde gereken yardımı yapıyoruz. Bu okulumuza da buzdolabı gerekliymiş. Bize talepte bulundular. Biz de bin 400 YTL değerinde bir buzdolabı alarak okula hediye ettik. İnşallah ihtiyaçlarını giderir" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Turgut ise, Emniyet Müdürlüğü'nün kendilerine her konuda destek verdiklerini, bu gün de ihtiyaçları olan buzdolabını kendilerine teslim ettiklerini belirterek teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 16:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?