4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Emniyetten öğrenci yardımı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından değişik okullarda okuyan 200 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. 

Öğle saatlerinde Merzan Mahallesi'nde bulunan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bir törenle ilk olarak 68 kız ve erkek öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. 

Buradaki törenin ardından Cengiz Topel İlköğretim Okulu'na geçen Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik ve Milli Eğitim Müdürü Şevki Aydın, öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, daha sonra beraberindekilerle birlikte öğrencilere içinde kalem, defter, hikaye kitabı, boya ve benzeri kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası hediye etti. Çanta dağıtım töreninin ardından vali ve beraberindekiler öğrencilerle birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.
Burada basın mensuplarına bir açıklama yapan vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü'nün güvenlik ve asayiş hizmetlerinin yanında eğitime de destek verdiğini belirtti. Vali Nasuhbeyoğlu, "Polisimiz eğitim ve öğretimde size yararlı olacak kırtasiye, çanta ve benzeri kitap desteği veriyor. İl Emniyet Müdürlüğü'müzün geçen sene de 3 bin öğrencimize bu tür bir desteği olmuştur. Bu sene de yine aynı şekilde merkez ve ilçelerimizde 3 bine yakın çocuğumuza bu tarz desteklerinin ilkini biraz önce Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda yaptık. Şimdi de sizlere bu desteği sağlıyoruz. İl Emniyet Müdürü Cavit çevik ve çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizlerin daha iyi eğitim almanız için Milli Eğitim Bakanlığımız ve hükümetimiz her türlü çabayı gayreti gösteriyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 15:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?