2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Engelli takımın sevinci

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü bünyesinde 2. Lig E Gurubu'nda mücadele eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımı'nı 39-33 yenerek gurubunda 3. sıraya yerleşmeyi başararak Hakkari'ye sevinçle döndü.

Önceki gün Diyarbakır Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçta, rakibi Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımı'nı yenen Sümbül Engelliler Spor Kulübü sporcuları Hakkari'ye ulaştı. Sevinçleri gözlerinde okunan sporcular, kendilerine imkan sağlanması halinde birçok başarılara imza atacaklarını belirtiler.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Sümbül Engelliler Spor Kulübü takım antrenörü Mesut Keskin, oyuncuların ile birlikte önceki gün aldıkları galibiyetin sevinci ile Hakkari'ye döndüklerini belirtti. Maç bitiminde oyuncuların büyük bir sevinç yaşadığını ve üzerlerindeki formalarını çıkartarak sevinç gösterisinde bulunduklarını anlatan Keskin, "Hedefimiz artık Playoff'a yükselmek ve 1. Ligte müsabakalara katılmaktır. Bunun için antrenmanlarımızı tüm güçlüklere rağmen ara vermeden sürdürüyoruz. Hakkari'de tek bir kapalı spor salonunun olmasından dolayı antrenmanlarımızı sağlıklı yapamıyoruz. Bu konuda herhangi bir okul sahasının bize tahsis edilmesi durumunda takımımız daha da başarılı olacaktır. Başarı çalışmayla ve sağlanan imkanlarla olur. Bize imkanlar sağlanırsa engellilerimizin yüzü hergün gülecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit DUMAN IP: 88.238.97.xxx Tarih : 17.03.2009 14:39:19

Bu arkadaşların yüreğindeki sevgi ve yaşam azmi inanın dünyalara bedeldir. Hakkarideki imkansızlıklar içinde yaşamla mücadelenin yanında sportif faaliyetleriyle çok kişiye örnek olmaktadırlar. Hepinizi yürekten tebrik ediyor Başarılarınızın devamını dilerken. ÜMİTSİZ OLMAYIN BIRAKIN HAYAT SİZDEN DERS ALSIN.