5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Esnaf çamurla mücadele ediyor

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI ÇAMURLA MÜCADELE EDİYOR

Hakkari Küçük Sanayi Sitesi esnafı, yaz aylarında araçların geride bıraktığı toz bulutu, kış aylarında ise çamur deryasından çektikleri sıkıntıdan kurtulmak istediklerini belirtiyorlar.

Bir süre önce Bağlar Mahallesi'nde faaliyete geçen Hakkari'nin ilk ve tek küçük sanayi sitesi çamurdan geçilmiyor. Kış günlerinde sitenin her tarafı çamur içinde kaldığını belirten sanayi esnafı, bu durumun kendilerini de müşterilerini de zor durumda bıraktığını belirttiler.

Sanayinin hizmete girmesinden bugüne kadar sorunlarının bitmek bilmediğini belirten Küçük Sanayi Sitesi eski Başkanı Rahmi Değirmenci, belediyenin yolları yaptığını fakat kış aylarında yolların yeniden bozulduğunu belirtiler. Değirmenci, "Şu anda halimiz perişan. Yollar çamurlu ve bozuk olduğundan müşteriler sanayi gelmekten zorlanıyor. Durumu gören müşterilerimiz ise 'Bu ne rezalet diye' bize veryansın ediyor. Sanayi içinde geçmekten güçlük çekiyoruz. Sanayi içinde olan ve çamur deryası halin gelen yolumuzun düzeltilmesini istiyoruz. Sanayiye geldiğimiz günden beridir sorunları bitmek bilmiyor. Burada 50 iş yeri ve bu iş yerlerinde 450 kişi çalışmaktadır. Hepimizin sağlığı tehlikededir" dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI ÇAMURLA MÜCADELE EDİYOR
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI ÇAMURLA MÜCADELE EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 11:28:00
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 14:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?