4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Esnaftan örnek davranış

Hakkari'de bir esnaf iş yerinin önünde bulunan ve yeni yapılan orta refüje kendi imkanlarıyla çim tohumu ekerek örnek bir davranış sergiledi.

Bir hafta önce Hakkari belediyesi tarafından çevre ve orta refüj düzenlenmesi yapılan İstiklal Caddesi üzerinde iş yeri bulunan Ayhan Ümit, çalışmalara destek verdi.

İş yerinin önünde geçmekte olan caddenin ortasında bulunan orta refüjün boş olduğunu, buranın temiz ve yeşil bir görünüm kazanması için çim tohumu ektiğini ifade eden Ümit "Orta refüjün güzel bir görünüme kavuşması için kendi imkanlarımla çim tohumu ektim. Bundan sonra da Van'dan sipariş ettiğim değişik türlerden fidanlar getirip buraya dikeceğim. Bu çimlerin ve dikeceğim fidanların korunup sulanmasını konusunda da elimden geleni yapacağım.

Bütün esnaf arkadaşlarımdan isteğim güzel ve yeşil bir çevre için bulundukları caddeleri yeşillendirilmesidir. Herkes kendi kapısının önünü temizler, çevresini yeşillendirirse daha güzel bir Hakkari'ye kavuşuruz. Her şeyi devletten, belediyeden beklememek lazım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 13:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?